Net getrouwd of al een zalige eeuwigheid samen? Vier de liefde! Romantische hotels zijn perfecte rustplekjes, waar alles even alleen rond jullie draait. Een diner bij kaarslicht, een glas cava in je eigen bubbelbad of gewoon gezellig samen bij de open haard... De ideale verwennerij na een romantische winterwandeling!

Op deze adresjes ben je samen even weg van de wereld: 

Hotel Horenbecca

In dit boutique hotel geniet je samen met je partner van een zalig arrangement. Trek je terug in de ruimte, knusse kamers, verwen je lief met een wellness-sessie en geniet samen van een diner bij kaarslicht in de bistro.

Adres: Kerkplein 11, 9676 Horebeke
Telefoon: 055 45 69 13
Praktisch: Wellness niet inbegrepen in prijs. 

Boek nu 

B&B Sint-Blasiushof

Deze bed and breakfast staat synoniem voor verwennerij, met een all-in-arrangement van twee overnachtingen met ontbijt en een romantisch diner in een gerenommeerd restaurant in de buurt. De kamers hebben een eigen wellnessgedeelte.

Adres: Boekelbaan 114c, 9630 Zwalm
Telefoon: 0474 39 38 51
Praktisch: Wellness inbegrepen in prijs. 

Boek nu 

B&B 't Schoon Leven

In gastenverblijf 't Schoon Leven geniet je met z'n twee van een comfortabel weekendje weg. Kies uit één van de 5 ruime kamers, met zicht op de tuin of de gezellige dorpskern van Roborst.

Adres: Borstekouter 49, 9630 Zwalm
Telefoon: 055 49 96 51

Boek nu 

Vakantielogies Korsele 59

De filosofie van Korsele 59 wordt samengevat in 'Nature to Repose': to trust komen op een unieke ligging in het mooiste stukje van de Vlaamse Ardennen. 's Ochtends mag je de voetjes onder tafel schuiven en je laten verwennen met een rijkelijk ontbijt.

Adres: Korsele 59, 9667 Horebeke
Telefoon: 0475 43 33 51

Boek nu 

Wandeltip in de buurt van Korsele:

In de buurt van je logies kan je ook een romantische wandeling doen. Deze route brengt je onder andere langs de statige Vinkemolen.

Tip: Ga ook even rondkuieren in de Geuzenhoek in Korsele. Met z'n kleine huisjes en smalle straatjes is het een uniek dorp waar een warme sfeer hangt.

Gratis wandellus: Tussen wind- en watermolens

 

LEG JE BEZOEKJE IN DE VLAAMSE ARDENNEN VAST. GEBRUIK #WANDELWALHALLA ZODAT WIJ JOUW FOTO'S KUNNEN TERUGVINDEN!

VOLG JIJ ONS AL OP INSTAGRAM?

4x romantisch logeren

Toerisme Vlaamse Ardennen
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.