De Goeferdij

Een trip naar de Vlaamse Ardennen gepland en zin om te blijven overnachten? Ook in deze nieuwe logeeradressen zien ze je maar al te graag komen!

Logietips

Vakantiewoning De Goeferdij, Geraardsbergen

Vakantiewoning De Goeferdij ***** (Geraardsbergen)

Dit luxe vakantiehuis opende zijn deuren in oktober 2018. Het is een ideale verblijfplek voor families en vriendengroepen. Je kan hier met 16 personen verblijven en samen genieten in een ruime tuin met sauna, jacuzzi en buitenkamer. Het landelijke Goeferdinge, vlakbij Geraardsbergen, is zeker het ontdekken waard. 

Boek deze vakantiewoning 

 
B&B Alsemkruidje, Oudenaarde

B&B Alsemkruidje*** (Oudenaarde) 

Deze gloednieuwe B&B opende haar deuren in maart 2019. Een deel van een recent gerenoveerde hoeve herbergt 2 comfortabele kamers, waaronder 1 familiekamer voor 4 personen. De rustige ligging in Mater, vlakbij Oudenaarde, vormt een goede uitvalsbasis om de regio te ontdekken. 

Boek je kamer

 
Vakantiewoning Artiblanche, Zottegem

Vakantiewoning Artiblanche ***** (Zottegem) 

Deze vakantiewoning voor 8 personen is net volledig gerenoveerd. Je kan hier in alle luxe samen genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende natuur. Indien gewenst doet de uitbater zelf vooraf jouw boodschappen of zet hij elke ochtend je ontbijt klaar zodat je hier echt kan je echt genieten van een stressloos verblijf.

Reserveer nu 

 
B&B Casa della Nonna, Zwalm

Vakantielogies Casa Della Nonna (Zwalm) 

Je kan hier verblijven in één van de 3 prachtige kamers, allen met heel veel zorg ingericht. Laat je zeker verwennen in de mini-wellness waar je na reservatie terecht kan voor allerlei verzorgingen. De pittoreske ligging in het landelijke Rozebeke krijg je er zomaar bovenop. Na je verblijf hier keer je zeker opgeladen terug naar huis.

Boek je verblijf

 

4 nieuwe logies in de Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.