gastronomisch weekend

Gezellig met twee of samen met vrienden? Een gastronomisch weekend in de Vlaamse Ardennen is puur genieten. Trek overdag je wandelschoenen aan om het Wandelwalhalla te verkennen. Laat je  's avonds in alle rust verwennen door de chefs. Blijf lekker lang tafelen met een aangepast streekbiertje en beland veilig onder de wol. Wij geven je alvast deze 3 topadresjes voor een culinair weekendje weg in de Vlaamse Ardennen.

Culinair weekendje weg

Restaurant Two Cooks, Velzeke

Restaurant Two Cooks - Velzeke

Vlak naast het Archeocentrum Velzeke wachten je de inventieve keukenkunsten van Günther Taelman en Olivier Jolie. Zij gaan steevast creatief aan de slag met topproducten van elk seizoen, met veel respect voor smaak en structuur. Doe daar de stijlvolle omkadering bij en je zit goed voor een topdiner of -lunch.

Reserveer nu

B&B Huize Monumentum, Velzeke

B&B Huize Monumentum - Velzeke

Geen zin om na dat fijne etentje nog huiswaarts te rijden? Maak er dan een weekendje van en kruip onder de wol in B&B Huize Monumentum. Verwacht je aan een warm en persoonlijk onthaal, inclusief 100% biologisch, dagvers bereid lekkers op de ontbijttafel. Speciale eetwensen? Joris en Jolien zetten je graag een volledig gepersonaliseerd ontbijt voor.

Boek nu 

Restaurant In den groenen hond, Zottegem

Restaurant In den groenen hond - Zottegem

Yves en Sandy verwennen je met een klassieke Belgisch-Franse brasseriekeuken in hun tot restaurant verbouwde oude watermolen vlakbij de kerk van Elene. Hier kies je uit prettig geprijsde drie- of viergangenmenu's of ga je à la carte met fantasierijke entrées, hoofdgerechten en desserts.

Reserveer nu 

Wil jij weten langs welke route je deze leuke adresjes tegenkomt?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en download je gratis inspiratiegids '10x overwinteren in het Wandelwalhalla'.

Download gratis gids

 

4x gastronomisch logeren

Toerisme Vlaamse Ardennen
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.