't Lavendelhof
Casa Lavanda & 't Lavendelhof, Zottegem

Casa Lavanda & 't Lavendelhof - Zottegem

Casa Lavanda is een vakantiewoning met privé-wellness met een knipoog naar het zonnige Italië. Dit is een ruime vakantiewoning voor 12 personen die op het gelijkvloers drempelloos en rolstoeltoegankelijk is ingericht. Dankzij 3 tilliften zijn ook alle wellness-faciliteiten volledig toegankelijk voor mensen met een verminderde mobiliteit. 

Meer info vakantiewoning Casa Lavanda 

Meer info wellness 't Lavendelhof

B&B Wellnest, Oosterzele

B&B Wellnest - Oosterzele

In deze B&B met wellness ontsnap je aan de dagelijkse bekommernissen en kom je volledig tot rust. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Hier kan je ook culinair verwend worden met een lekker en uitgebreid ontbijt of een heerlijk diner. 

Meer info 

 

La Cereza, Oudenaarde

B&B La Cereza - Oudenaarde

In Oudenaarde, in het hartje van de Vlaamse Ardennen,  kan je deze 4 sterren Bed en Breakfast en privé-wellness La Cereza terugvinden. Dit is de ideale plaats om als gezin te ontspannen en tot rust te komen, om als koppel een romantisch weekend door te brengen of als familie- / vriendengroep om even te genieten. 

Meer info

Tip : wandelroute Langs berg en kapel

Deze route bestaat uit 2 lussen van 9 km en 6,4 km. Samen vormen ze een grote route van 13 km.

Download de route 

 

Q B&B Wellness, Herzele

Q B&B Wellness - Herzele

Betreedt een wereld van rust en ontspanning. Bij Q B&B Wellness kan je even vluchten van alle stress en je lichaam en geest tot rust laten komen. Er zijn tal van wellnessarrangementen en mogelijkheid tot massages. De tweepersoonskamer is met zorg ingericht en voorzien van alle comfort. Er is ook de mogelijkheid om fietsen of vespa's te huren.

Meer info

Tip: Molenbeek fietsroute

Fiets in een glooiend beeklandschap met prachtige uitzichten bovenop de heuvels. Fiets in en om Herzele, Erpe-Mere en Haaltert en doorkruis het grensgebied van de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek. 

Meer info 

Sentoo Relax, Kruisem

B&B Sentoo Relax - Kruisem

Wie zijn kostbaar moment van rust graag in een mooi kader doorbrengt is hier aan het juiste adres. Het resultaat is een aankleding met duurzame materialen voor een ultiem zen-gevoel. Relaxen met twee en wegdromen tijdens een deugddoend relaxmoment samen en met elkaar. 

Meer info

 

 

5 x logeren en wellness

Toerisme Vlaamse Ardennen
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.