De zomer is officieel voorbij en de herfst kleurt de steeds korter wordende dagen... Wil je er nog eens tussenuit met vrienden, dan is het Wandelwalhalla van de Vlaamse Ardennen een absolute aanrader! Je kan er de alomgekende kasseistroken op en af lopen, maar ook in alle rust kamperen aan de rand van het bos. Laat je inspireren voor een avontuurlijk weekendje weg.

Remove margin: 
Keep margins

Kies je resoluut voor actie, dan zijn er heel wat leuke activiteiten mogelijk in de Vlaamse Ardennen.

Plan nu alvast jouw avontuurlijk weekendje weg samen met je vrienden!

We selecteerden hier alvast enkele leuke tips.

 

The Outsider Vlaamse Ardennen (Oudenaarde)

Dé uitvalsbasis voor elke avontuurlijke vriendengroep. Begin de dag hier rustig met een kajaktocht op de Donkvijver. Nadien kan je hier zelf kiezen uit heel wat spannende activiteiten, van moerasparcours en klimtoren tot laser battle en waterskikabelbaan. Leef je hier helemaal uit.

Bekijk hun aanbod

Everbike (Brakel)

Zin in een stevige mountainbiketocht samen met je vrienden? Kies dan voor een begeleide toertocht waarbij je gewoon kan genieten en samen plezier kan hebben. Everbike biedt verschillende formules voor groepen maar ook diverse workshops.

Bekijk hun aanbod

Op Tournee (Geraardsbergen)

Beleef de Vlaamse Ardennen eens op een andere manier. Boek een workshop Geocaching of een huifkartocht. Hier kan je vast en zeker de ideale formule vinden voor een leuke activiteit met jouw vriendengroep.

Bekijk hun aanbod

De Ijsmolenhoeve (Ronse)

Deze ideale outdoor locatie biedt een uniek concept met een mix tussen natuur, dier en avontuur. Je kan er terecht voor heel wat spannende activiteiten zoals een hoogtouwenparcours, een deathride maar ook voor gezellige ezeltochtjes. Bovendien kan je er overnachten in één van de lodgetenten.

Bekijk hun aanbod

Een avontuurlijk weekendje weg!

Toerisme Vlaamse Ardennen
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.