Slow Cabins

Unieke overnachtingsmogelijkheden

Hierbij enkele tips om origineel te overnachten in de Vlaamse Ardennen

Tipi, Geraardsbergen

Tipi

Hierin kunnen vier tot vijf personen in alle comfort verbijven. Er is een keukenblok met werkblad en gasfornuis, een keukentafel met stoelen en een terras met picknickbank aanwezig. Logees kunnen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

Meer info

 

 

Thuisbuizen, Oudenaarde

Thuisbuizen

In de Thuisbuizen, net naast het Moerashuis, kan je op een verrassende manier kamperen in openlucht. Je hebt enkel een kussen, slaapzak en matje nodig en je bent klaar voor een avontuurlijke nacht. Volwassenen slapen alleen in een buis, kinderen kunnen comfortabel met twee slapen.

Meer info

 

Safaritent, Ronse

Safaritent

Deze luxe tenten bieden plaats aan 8 personen en zijn allen uitgerust met een eigen keuken en badkamer met douche en toilet. Elke safaritent is uitgerust met tal van accessoires en benodigheden.

Meer info

De Ijsmolenhoeve beschikt over 4 safaritenten voor 8 personen, een lodge voor 9 personen, een groepstent voor 16 personen, 2 luxery lodges voor 8 personen, 5 pipowagens voor 4 personen en een vakantiewoning Tsjaka+ voor 22 personen.

Meer info

Slow Cabins, op een geheime locatie !

Slow Cabins

Slow Cabins plaats tijdelijk eco huisjes op onontdekte locaties dichtbij huis. Ruil de stadsdrukte in voor de rust en eenvoud van de natuur.

Meer info

Pods, Brakel

Pods

Een 'pod' laat je kamperen bij de boomgaard in alle comfort: de pods zijn verwarmd en verlicht en je hebt een opgemaakt bed. In de aparte sanitaire ruimte heeft elke pod zijn eigen privé badkamer. Verder is er een gemeenschappelijk keukentje en een overdekte picknick-ruimte. 

Meer info

 

Te gekke slaapplekken

Toerisme Vlaamse Ardennen
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.