Weekendje Koppenberg

Zo zzz-zalig kan een weekendje weg in Oudenaarde zijn…

Dat je heerlijk kan uitwaaien in de Vlaamse Ardennen, dat wist je waarschijnlijk al. Maar ook als je in alle luxe de drukte even achter je wilt laten, is deze streek ideaal geschikt. 
 
Na een flinke wandeling wil je vast even onthaasten en ontstressen. Onderuit glijden bij een warme vuurkorf en genieten van een deugddoend nachtje slaap. En daar hebben wij precies het adresje voor!
 
B&B Enjoy Today, Oudenaarde

Weekendje weg, even vertragen

Maak kennis met B&B Enjoy Today, gelegen aan de befaamde Koppenberg, op een boogscheut van Oudenaarde.
 
Hoog tijd voor wat tijd voor jezelf? Boek jouw arrangement en ervaar de ware betekenis van pure ontspanning.
In de grote tuin dompel je jezelf nog even onder in het omliggende landschap, waarna je totaal ontspant tijdens een sessie in de privésauna. En daarna: oogjes dicht…
 
B&B Enjoy Today, Oudenaarde

Slaap zacht!

In deze luxueuze B&B werd er namelijk flink nagedacht over jouw perfecte slaap. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van bedden die ontworpen zijn volgens de nieuwste slaaptechnologie. Die werd ontwikkeld door de Slaapschool van Prana. Het weldadige effect op je lichaam moét je ervaren om het te geloven.
 
Natuurlijk word je hierin ondersteund door het team van Enjoy Today, die met een persoonlijke omkadering de beste slaapomstandigheden voor je creëren.
Ergonomische hoofdkussens bieden je de gedroomde ondersteuning, terwijl de matrassen aanvoelen als zwevende wolkjes. Na een verkwikkend slaapje proef je ’s ochtends van het uitgebreide ontbijtbuffet voor je de rustieke streek verder ontdekt.
 

Oudenaarde: méér dan een bezoekje waard

Dat kan bijvoorbeeld perfect met de wandelroutes van het knooppuntnetwerk Getuigenheuvels. Die leiden je rond de Koppenberg.
 
Liever wat cultuur opsnuiven of iets lekkers eten in de stad? Dan kan je altijd terecht in Oudenaarde
Het MOU, het Museum Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen, bevindt zich in het stadhuis en is zeker je bezoekje waard. Bekijk er de 15 originele en eeuwenoude typische wandtapijten. Een magistrale herinnering aan het rijke textielverleden van Oudenaarde. En maak dankzij interactieve media een boeiende reis door de tijd – perfect voor groot én klein!
 

Weekendje weg rond de Koppenberg? Relax in alle rust

Toerisme Vlaamse Ardennen
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.