De Vlaamse Ardennen dagen je uit!

08 Jul 2017

Het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen nodigt iedereen uit op 8 juli voor een reuze verjaardagsfeest in het Kluisbos. Iedereen is welkom om samen te picknicken, het tegen elkaar op te nemen tijdens de challenges en ten slotte samen te genieten van een heerlijke barbecueën. Schuilt er een echte Robinson in jou?

Al 25 jaar lang zorgt het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen er voor dat de streek goed onderhouden wordt en steeds verder groeit via allerlei innoverende projecten. Dat vraagt om een feest!

Of je nu met je gezin of met je vriendengroep komt, er zijn voor beide activiteiten voorzien. 

Op de familiedag kleine Helden van de Vlaamse Ardennen staan er doorlopend gratis activiteiten klaar maar ook voor de minder avontuurlijke types is er genoeg te beleven. De dag start met een picknick en eindigt met een barbecue.

Voor de vriendengroepen of collega’s, grote Helden van de Vlaamse Ardennen, is de Teamchallenge23 ontworpen. In groepjes van vier gaan jullie de strijd aan. De winnaar krijgt de titel ‘Helden van de Vlaamse Ardennen’ én de opbrengst van Teamchallenge23 gaat naar de projecten van Streekmotor23, het fonds van 23 Oost-Vlaamse gemeenten.

Meer informatie over programmatie en inschrijven via https://www.rlva.be/vlaamseardennendagenjeuit