Getuigenheuvels Vlaamse Ardennen is het populairste wandelnetwerk

16 Dec 2015

Geen kerst en eindejaar zonder lijstjes! Onze nieuwsbriefabonnees verkozen Getuigenheuvels Vlaamse Ardennen als hun favoriete wandelnetwerk, met een tweede plaats voor Meetjeslandse Kreken.

Via onze vorige nieuwsbief kon je ons laten weten langs welk Oost-Vlaams wandelnetwerk jij er het liefst op  uit trekt. Zeven wandelnetwerken liggen er intussen in de provincie, waarvan vier volledig op Oost-Vlaams grondgebied: het wandelnetwerk Meetjeslandse Bossen, het wandelnetwerk Kalkense Meersen-Donkmeer, het wandelnetwerk Meetjeslandse Kreken en het wandelnetwerk Getuigenheuvels Vlaamse Ardennen.

Maar liefst 51% van de deelnemende lezers stemden op Getuigenheuvels, een netwerk van 300 km prima wandelpaden in de vierhoek Kluisbergen-Oudenaarde-Brakel-Ronse. Het heuvelachtige landschap van de regio vormt hét perfecte decor voor zowel een avontuurlijke trip als een ontspannen wandeling middenin schitterende natuur. Dit wandelnetwerk nog niet uitgeprobeerd? Bestel dan hier de wandelkaart met gratis inspiratiegids.