Horebeke

De Vlaamse Ardennen vormen het ideale decor voor een deugddoende wandeltocht. We selecteerden 4 logies midden in de natuur waar een wandelroute start voor de deur.

Vakantiewoning Le Bonheur de Louise, Maarkedal

Vakantiewoning Le Bonheur de Louise**** - Maarkedal

Le Bonheur de Louise is een authentiek charmant dorpshuisje dat door zijn ligging aan het plein van het pittoreske dorpje Louise-Marie doet denken aan vervlogen tijden. De woning werd volledig gerenoveerd en is geschikt voor families tot 9 personen. Het vormt de ideale uitvalsbasis voor een wandeltocht in en rond het prachtige Muziekbos. Na de wandeling kan je samen nagenieten in de hot tub. Ook voor de allerkleinsten zijn alle faciliteiten aanwezig (van babybed tot speelkamer).

Boek je verblijf

Wandeltip: Muziekbosroute ‘wandelroute van het jaar’

Deze 11 kilometer lange route neemt je mee langs het heuvelachtige Muziekbos. Het traject is eenvoudig in te korten zodat je ook met kinderen het bos kan verkennen.

Download de route

 
Vakantiewoning De Steenberg, Horebeke

Vakantiewoning De Steenberg***** – Horebeke

Deze gloednieuwe vakantiewoning voor 10 personen is prachtig gelegen op een heuvel in het rustige Sint-Kornelis-Horebeke. Door de ligging vlakbij het natuurgebied Burreken zijn de wandelmogelijkheden vanuit het logies heel uitgebreid. Na de wandeling nodigt de grote leefkeuken uit tot samen gezellig koken. 

Boek je verblijf

Wandeltip: Langs de bronnen van het Burreken

Via deze wandelroute verken je het prachtige natuurgebied.

Dit logies staat nog niet op het wandelkaartje vermeld omdat het nog gloednieuw is.

Download de route

 
B&B Den Ahthayet, Geraardsbergen

B&B Den Ahthayet*** – Geraardsbergen

In deze charmante B&B zullen Guy en Cecile je persoonlijk welkom heten. De knap gerestaureerde hoeve uit 1875 beschikt over drie kamers met eigen badkamer. Ontbijt en avondmaal worden met zorg en liefde bereid door de gastvrouw en geserveerd in de sfeervolle eetkamer. De zithoek en speelhoek zorgen voor massa's quality time. De B&B is rustig gelegen in het groen, ideaal voor een wandeling richting Bosberg of centrum Geraardsbergen. Na de inspanning is het zalig genieten onder de parasol op het terras.

Boek je verblijf

Wandeltip: Langs Helix en Bosberg

Via deze wandelroute verken je het stiltegebied met als absolute topper het Raspaillebos. Neem ook eens een kijkje in het natuureducatief centrum De Helix!

Download de route

 
B&B Het Stille Genoegen, Brakel

B&B Het Stille Genoegen*** - Brakel

Deze romantische B&B ligt vlakbij de taalgrens. Het is een ideaal verblijfadresje voor rustzoekers. De 14de eeuwse hoeve werd gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen. De kamers stralen dan ook veel charme uit. Het is hier zalig verblijven tussen het Brakelbos en Livierenbos. 

Boek je verblijf

Wandeltip: Brakelbosroute

Verken één van de mooiste bossen van de Vlaamse Ardennen via deze rustige wandeling. 

Download de route

 

4x logeren in de natuur

Toerisme Vlaamse Ardennen
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.