logeren op de boerderij

Wil je samen met je gezin de drukte achterlaten en wat tijd stelen? Trek er samen op uit! Kom proeven van het leven op een boerderij en laat jezelf en je kinderen onderdompelen in de dagelijkse bedrijvigheid. Een vakantie op de boerderij is een unieke ervaring voor het ganse gezin.

We geven je 4 tips om samen met je kinderen op de boerderij te logeren:

Hotel Hoeve De Schapenkop - Ronse

Een gezellig plekje om met je gezin (of verschilende gezinnen samen) een paar nachten door te brengen in een kindvriendelijke omgeving. Dit ecologisch logies is volledig ingericht voor de allerkleinsten. Op de familiekamers (van 4 tem 8 personen) maar ook in de ontspanningsruimte vind je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf met je kinderen. Van luiertafels, vaste babybedjes tot verhoogstoeltjes en kleine neerhofdiertjes. Je kan er ook half-pension boeken en op aanvraag ook speciale dieetwensen (zoals vegetarisch, glutenvrij…). De omgeving verkennen kan via een vlakke gezinsvriendelijke fietstocht of buggywandeling.

De stad Ronse ligt vlakbij en heeft voor kinderen heel wat leuke activiteiten te bieden. 

Boek nu

 

Vakantiewoning Wambashoeve - Onkerzele

Logeren op een melkveeboerderij? Dat kan op de Wambashoeve in Geraardsbergen! Activiteiten voor de kinderen vind je genoeg op deze historische abdijhoeve: tractor rijden, koeien melken, kalfjes melk geven en aaien, noem maar op! Terwijl je kinderen het boerderijleven ontdekken kan je je intrek nemen in één van de 4 kamers. Daarna geniet je op het terras van een lekker streekbiertje en heerlijke mattentaartjes.

Breng zeker een bezoekje aan het vlakbij gelegen provinciaal domein De Gavers , een waterwalhalla voor je kinderen.

Boek nu

 

Vakantiewoning Valeriushoeve – Zandbergen

De Valeriushoeve is een recent gerestaureerde vierkantshoeve die voorzien is van een aantal compleet ingerichte luxe vakantiewoningen (twee tot maximaal zeven personen). De feestzaal is ideaal voor familiefeestjes.

De vakantiehoeve is gelegen op een boogscheut van Geraardsbergen, aan de voet van de Muur en de Bosberg en vlakbij het provinciaal domein De Gavers.

Boek nu

 

Vakantiewoning De Bronne - Steenhuize

In het rustigste uithoekje van Steenhuize vind je deze alleenstaande vierkantshoeve. Op het einde van een doodlopende straat met als enige buren talloze akkers en weiden lijkt het wel een groot speelplein voor jong en oud. De Bronne beschikt over vier sfeervolle en ruime gezinskamers met eigen badkamer en mezzanine. De afgesloten binnenkoer is ideaal voor de allerkleinsten om zorgeloos te ravotten. De kinderen kunnen ook genieten van de speelweide, de klimboom, de dieren,... Een ritje op de tractor of het helpen voederen van de dieren is altijd mogelijk.

De vlakbij gelegen Sint-Lievenswandelroute (4,5 km) is een echte aanrader met kinderen. Ze maken er kennis met de prachtige natuur van het Duivenbos.

Boek nu

 

4x logeren op de boerderij

Toerisme Vlaamse Ardennen
Toerisme Vlaamse Ardennen

Toerisme Vlaamse Ardennen verzamelt het beste uit Vlaanderens Mooiste Landschap.